Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

NPS - Nikon Professional Services

NPS- Nikon Professional Services - Προσφορές Προνομιακή Υπηρεσία για επαγγελματίες φωτογράφους Nikon


Nikon Professional Services παρέχει πολύτιμη βοήθεια για τους επαγγελματίες σε κάθε τμήμα του πεδίου φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων των εφημερίδων, τη βιομηχανική, την αστυνομία και την ιατροδικαστική, ιατρική φωτογραφία, εμπορικά στούντιο, οπτικοακουστική παραγωγή και τα σπίτια, ακόμη και ειδικές παραγωγές ταινιών.
Και, φυσικά, έχουμε και πολύ καιρό γνωστό για την εντατική κάλυψη των εκδηλώσεων μας τομέα. NPS είναι επίσης διαθέσιμη να συνεργαστεί με τις εθνικές φωτογραφικές οργανώσεων που παρέχουν συμβουλές και βοήθεια, γεγονός που αποδεικνύει τα τελευταία προϊόντα της Nikon, καθώς και διαλέξεις για διάφορα θέματα φωτογραφίας. Αφήστε NPS σας βοηθήσει να πάρετε τις εικόνες μεγαλύτερες του κόσμου. Nikon αντιλαμβάνεται ότι το προϊόν σας είναι πολύ σημαντική για σας. Nikon Professional Services είναι διαθέσιμη μόνο για "καλή τη πίστη, πλήρους απασχόλησης επαγγελματίες φωτογράφους. δεν υπάρχει καμία απολύτως κόστος που συνεπάγεται η ένταξή NPS, μόνο σημαντικά οφέλη σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει.

Πώς να γίνετε μέλος:

  • Γράψτε ένα γράμμα του προς εισαγωγή Nikon Επαγγελματικές Υπηρεσίες (βλ. διεύθυνση παρακάτω) στην επικεφαλίδα σας (ή το επιστολόχαρτο της εταιρείας σας).
  • Πείτε μας για τη φωτογραφία σας και να ζητήσετε μια πρόσκληση για ένταξη.
  • Θα πρέπει να πληρούν τα παρακάτω απαιτήσεις μετά τη λήψη της αίτησής σας.

Για να είναι επιλέξιμα:

  • NPS Χορηγός (υπάρχον μέλος για να βεβαιωθείτε ότι είστε ένας φωτογράφος πλήρους απασχόλησης)
  • Τρέχουσα Tear Φύλλα (η οποία δημοσιεύθηκε μέσα στους τελευταίους 12 μήνες)
  • Κυριότητα τουλάχιστον 2 Nikon Επαγγελματικά Σώματα και 3 Nikkor ή DX φακούς Nikkor.

Nikon Επαγγελματικές Υπηρεσίες
1300 Road Whitman Walt
Melville, Νέα Υόρκη 11747-3064

Κάθε αίτηση θα υποβληθούν σε επεξεργασία σε ατομική βάση. Στη συνέχεια, αφού οι πληροφορίες αυτές έχουν επαληθευθεί και εγκριθεί, θα λάβετε NPS σου κάρτα μέλους με όλα τα προνόμιά του, καθώς και λεπτομέρειες για τον τρόπο χρήσης της προτεραιότητας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου